Cum să-ți amenajezi casa ca în reviste

Maniera în care îți amenajezi interiorul locuinței îți reflectă personalitatea și creează un concept de design interior care te bucură de fiecare dată când ajungi acasă. Înainte să te apuci de decorat, consulți ideile designerilor de interior, trendurile actuale, stiluri de amanejare interioară și multe reviste de specialitate.

Când vezi toate acele concepte ochioase, îți dorești ca locuința ta să arate exact la fel. Și pentru că trebuie să începi de undeva, ți-am pregătit câteva idei simplu de realizat care îți vor plasa locuința în rândul celor de revistă.

Adu natura în interior

Plantele sunt întotdeauna o idee excelentă de decor. Adaugă câteva flori colorate, vegetație de orice fel sau crenguțe culese chiar din grădina ta. O vază plină de verdeață îi conferă locuinței tale un aspect proaspăt, plin de viață. În bucătărie, poți planta verdețurile tale preferate în câteva ghivece.

Spa la tine acasă

Gândește-te la cel mai frumos hotel în care ai stat și ce ți-a plăcut acolo. Acum încearcă să reproduci cele mai atractive elemente la tine în casă. O cabină de duș walk-in, o cadă cu jacuzzi, chiuvete mari sau oglinzi impresionante sunt doar câteva lucruri cu care poți începe.

Pernuțe decorative

Lumea pernuțelor decorative este atât de variată, iar acestea sunt o metodă extraordinară de a face o schimbare în fiecare anotimp. Poți combina culori, texturi, forme și mărimi diferite. Creează un concept îndrăzneț!

Piesa concept

Poți crea un întreg aranjament plecând de la piesa concept. Chiar dacă vorbim despre o vitrină, o comodă sau o măsuță de cafea, investește într-o piesă concept de mobilier. Aceasta va deveni punctul principal de atracție, iar apoi poți decora restul camerei cu piese mai simple.

Organizează elegant

Designerilor de interior le place foarte mult să folosească tăvi, boluri decorative și coșulețe. În primul rând că poți expune într-un mod elegant anumite accesorii, dar poți și ascunde în coșulețe articole care nu trebuie să stea la vedere. De exemplu, pe măsuța de cafea concept despre care vorbeam mai devreme, poți așeza o tăviță aurie strălucitoare, pe care să pui două lumânări parfumate, câteva cărți și un bol cu pietre colorate. Simplu și fabulos!

Dacă faci toate aceste mici schimbări într-o cameră, diferența va fi vizibilă imediat. Nu uita și de draperii. Lumina naturală este foarte importantă în designul interior modern. Ferestre înalte, draperii și perdele din materiale fine și totul este pus la punct. Să înceapă decorarea ca în reviste!


Lasa un comentariu