Încă din 1994, pasiunea pentru prelucrarea lemnului ne-a propulsat în industria mobilierului, iar de la conceperea unor mici piese de mobilier, am devenit astăzi un punct important pe harta producătorilor de mobilier din Europa. Eforturile echipei noastre de peste 80 de angajați, printre care sculptori talentați și renumiți, se îndreaptă către realizarea, în fabrica noastră din Iași, a mobilierului de artă din lemn masiv, cu forme minuțios alese, care îmbină elementele de structură clasică cu designul confortabil și estetic.

Creațiile noastre se bazează pe un laitmotiv principal, care se regăsește și în conceptul fiecărei piese de mobilier în parte: eleganță. Mobila ce poartă semnătura Baroqve are un design inspirat din poveștile cu prinți și prințese, remarcându-se prin elemente arhitecturale deosebite, realizate manual.

Experiența noastră depășește domeniul privat, prin proiecte implementate în zona de business, dar și granițele românești, ajungând să fie alese ca elemente de decor în pelicule celebre, precum The Holiday – filmul anului 2006 în care actorii principali sunt Kate Winslet, Cameron Diaz și Jude Law. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri atât piese care să dea personalitate ambientului, să învăluie locuința într-o atmosferă de poveste cu nuanțe clasice regale, dar să ofere și soluții la cheie pentru mobilarea fiecărei camere din locuință.

Dacă până anul acesta ne-am concentrate producția pe export, în 2019 pătrundem pe piața on-line cu piese de mobilier concept, produse din lemn masiv în România.