SALE PRODUCTS

Your Satisfaction defines our Success

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Out of stock

Comoda Aida

1,215lei

Lemnul de tei, deschis la culoare, se potrivește foarte bine cu elemente de mobilier în aceeași culoare sau în culori mai închise. Comoda pentru televizor oferă destul spațiu pentru un televizor generos, dar și trei sertare pentru depozitare și un raft pentru alte electronice.

Dimensiuni: 1380 x 500 x 570 milimetri

Material: lemn de tei

Vitrina Vincent

2,450lei

Vitrina Vincent pare desprins din casele marilor clasici, principalul element care o transpune în acea lume fiind reprezentat de picioarele sale lungi și culoarea închisă, rece. Fabricat din lemn de stejar și metal, cu detalii realizate manual, dulapul va trona pentru mult timp în casa ta.

Dimensiuni: 940 x 360 x 1885 milimetri

Material: Lemn de stejar și metal

-30%

Taburetul Arthur

500lei 350lei

Transformă cele câteva minute pe care le dedici machiajului și îngrijirii zilnice într-un ritual al frumuseții. Accesorizează-ți măsuța de toaletă cu taburetul Arthur, care denotă eleganță prin fiecare detaliu. Structura este rezistentă, fabricată din lemn de tei și sculptată manual, iar împreună cu stofa într-o nuanță caldă și deschisă creează un design armonios.

Dimensiuni: 370 x 370 x 460 milimetri

Material: Lemn de tei

Pantofar dublu Berenice

1,628lei

Pantofarul Berenice contribuie la crearea unui aer boem în orice colt l-ai așeza. Rezistent, datorită lemnului de tei și MDF-ului, și cu spații de depozitare, piesa de mobilier îți va încânta privirile și nevoile. În plus, designul final al holului va fi cu mult îmbunătățit, datorită albului și maroului închis care se completează reciproc.

Dimensiuni: 1100x365x1140 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Măsuța pentru cafea Kasia

1,340lei

Diminețile de duminică sunt minunate atunci când prietenii tăi vin în vizită la cafea. Măsuța pentru cafea confecționată din două tipuri de lemn, de tei și stejar, va fi admirată de toți invitații tăi. Picioarele albe elegante, în stil francez, îi conferă măsuței un plus de eleganță și conturează o atmosferă perfectă și pentru o după amiază de ceai. Merge perfect în livingul tău!

Dimensiuni: 1650 x 450 x 410

Material: lemn de tei + lemn de stejar

Masă cafea Augusta

1,195lei

Livingul tău nu ar mai fi la fel de elegant fără măsuța noastră de cafea Augusta. Picioarele curbilinii, cu detalii sculptate manual, reprezintă elementul de rezistență al piesei de mobilier. Măsuța este durabilă și rezistentă, datorită celor două esențe de lemn din care a fost confecționată: de tei și de stejar.

Dimensiuni: 900 x 900 x 410 milimetri

Material: Lemn de tei și lemn de stejar

Pantofar Bancuta Elvira

1,443lei

Pantofarul completează celelalte piese din colecția Elvira, colecție ce pune accentul pe eleganță în simplitate. Pantofarul este ideal pentru organizarea perechilor de încălțăminte pe hol, fiind prevăzut cu uși glisante care ascund rafturi. Partea superioară a pantofarului a fost concepută într-o culoare de lemn constrastantă față de restul piesei. Poate fi folosit și ca banchetă pentru a te putea încălța mai ușor.

Dimensiuni: 1140 x 400 x 510 milimetri

Materiale:Lemn de Tei + MDF

Pantofarul dublu Charlene

1,586lei

Pantofarul Charlene contribuie la crearea unui aer boem în orice colt l-ai aseza. La acest detaliu contribuie albul – nuanță ce semnifică puritate, noutate și eleganță. Rezistent, datorită lemnului de tei și MDF-ului, și cu spații de depozitare, piesa de mobilier îți va încânta privirile și nevoile.

Dimensiuni: 1100x365x1140 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Oglinda Camilla

650lei

Cu un design clasic, lucrat atent prin prelucrarea lemnului de tei, oglinda Camilla poate întregi aspectul unei camere. Produsul poate fi acompaniat de o măsuță de toaletă, pentru ca funcționalitatea să fie completă.

Dimensiuni: 860 x 55 x 760 milimetri

Material: Lemn de tei

Cuier Leo

280lei

Creează-i casei tale un design impresionant încă de la intrare și pune-ți hainele într-un cuier cu stil, așa cum este modelul Leo. Lemnul de tei și MDF-ul certifică faptul că este un produs rezistent.

Dimensiuni: 300 x 70 x 1000 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Pătuț pentru bebe Norbie

1,890lei

Îți dorești să amenajezi camera celui mic într-un stil vintage? Alege pătuțul Norbie. Cu linii ondulate, pătuțul este potrivit atât pentru primele luni de viață, dar și când cel mic mai crește, pentru că una dintre laturi poate fi detașată. Pătuțul se integrează perfect alături de piese în aceeași linie, dar poate deveni și piesa concept a unui stil de amenajare ultramodern.

Dimensiuni: 1400 x 700 milimetri (Saltea)

Material: Lemn de tei