SALE PRODUCTS

Your Satisfaction defines our Success

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Vitrina Octavia

1,935lei

De ești adeptul unui decor mai atipic, ai nevoie de mobilă pe măsura imaginației tale. Îndreaptă-ți atenția către vitrina Octavia, care lasă totul „la vedere”, pentru a-ți putea pune la loc de cinste amintirile de suflet. Vitrina este foarte rezistentă, fiind fabricată din lemn de tei și MDF, materiale ce îi conferă și eleganță, alături de nuanța de alb în care este vopsită.

Dimensiuni:1780x430x850 milimetri

Material: Lemn de Tei + MDF

Transport : Produsul vine ambalat în două colete.

Masă Alice

1,760lei2,640lei

Masa Alice este perfectă pentru iubitorii stilului vintage, principalul motiv fiind aspectul conferit de picioarele din metal, dar și al designului blatului, confecționat din lemn de stejar. Capacitatea sa este de maximum 4 persoane.

Dimensiuni:1800 x 900 x 780 milimetri

Material: Lemn de stejar și metal

Pantofar dublu Minelli

1,678lei

Detaliile sculptate manual în lemn conferă piesei exact doza de eleganță și stil de care holul tău are nevoie. Pantofarul poate fi folosit pentru depozitarea diverselor accesorii, dar și pentru încălțăminte. Este prevăzută cu două sertare și 4 uși glisante, care ascund rafturi. Așază o oglindă deasupra pantofarului și ai obținut un punct de atracție care nu va trece neobservat!

Dimensiuni: 1100 x 365 x 1140 milimetri

Material : Lemn de Tei + MDF

Cuier oglinda Elisabeta

738lei

Holul tău are nevoie de un cuier care să îi completeze aerul sofisticat și elegant, așa cum este modelul Elisabeta. Chiar dacă dispune de doar două agățători, cuierul își îndeplinește atât rolul estetic, prin detaliile sculptate manual, cât și pe cel funcțional, fiind prevăzut cu o oglindă.

Dimensiuni: 1000x45x800 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Oglinda Eloise

570lei

Rutina de dimineață merită un pachet complet. Întregește decorul băii tale cu oglinda Eloise, care îți va fi cea mai bună prietenă de dimineață până seară. Produsul are rama confecționată din lemn de tei, astfel că va trona pe peretele băii tale mult timp după achiziție.

Dimensiuni: 640 x 70 x 900 milimetri

Material: Lemn de tei

Comoda Josephine

3,200lei

Dormitorul tău poate avea un aer romantic și boem prin amplasarea comodei Josephine într-un colț strategic al camerei. Eleganța piesei de mobilier este conferită de nuanța de alb pur a combinației dintre MDF și lemnul din tei din care este fabricată. Comoda oferă suficient spațiu de depozitare, fiind prevăzut cu patru sertare încăpătoare.

Dimensiuni:865 x 500 x 1260 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Comoda Rosa

1,854lei

Știi ce nu ai niciodată prea multe? Sertare! Mereu se găsesc mici obiecte care își vor găsi în final locul într-un sertar. Comoda Rosa îți pune la dispoziție 8 sertare, de mărimi diferite pentru depozitarea diverselor articole sau a lenjeriei intime. Mergând pe o linie simplă, comoda este potrivită și pentru hol, dar nu-i stă rău nici în domitor. Detaliile distinctive ale comodei sunt mânerele, care amintesc de cuferele vintage.

Dimensiuni: 1040 x 540 x 1300 milimetri

Material: Lemn de Tei + MDF

Măsuță Theo

990lei

Designul unei camere poate fi îmbunătățit considerabil cu ajutorul măsuței Theodora. O poți amplasa într-un colț și accesoriza cu vaze cu flori sau poze de familie. Fiind confecționată din materiale rezistente, te vei bucura de ea pentru mult timp. Nuanța de maro stejar este perfectă pentru asocierea cu verdele naturii.

Dimensiuni:  470x470x760 milimetri

Material: Lemn de stejar

COMODA Michael

2,670lei

Dulapul Michael te va ajuta să gătești cu eleganță și stil, designul său inspirându-te pentru farfurii asemeni marilor chefi bucătari. El vine echipat cu trei sertare și trei dulapuri generoase din punctul de vedere al capacității de depozitare. Realizat din lemn de tei și MDF, cu detalii sculptate manual, obiectul de mobilier va conferi un aer boem bucătăriei tale.

Dimensiuni: 1710 x 450 x 950 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Out of stock

Vitrina Irene

2,052lei

Vitrina cu o ușă este alegerea perfectă pentru a pune în evidență setul tău de farfurii preferat, dar poate fi folosită și pentru pahare elegante. Dacă alegi să o așezi în living, poate deveni bibliotecă pentru exemplarele tale clasice. Realizată în simfonia liniilor franceze, vitrina se potrivește cu alte elemente în această linie sau poți încerca o combinație cu elemente moderne.

Dimensiuni: 750 x 400 x 2100 milimetri

Material: lemn de tei + MDF

 

 

Pantofar Desiree

1,700lei

Pantofarul Desiree exprimă eleganță și funcționalitate în același timp. Lemn de tei și MDF, alb și maro sunt cuvintele-cheie care descriu cel mai bine durabilitatea produsului, dar și designul deosebit, realizat în linii drepte, cu accente clasice. Confortul pe care îl asigură acest model de comodă este dat și de cele șase spații de depozitare.

Dimensiuni: 1150 x 360 x 1150 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF