SALE PRODUCTS

Your Satisfaction defines our Success

Dulap Arabesque 4 Usi

6,000lei

Dulapul Arabesque poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Noptiera Christian

1,300lei

Printr-un singur element poți întregi decorul unei camere ori poți chiar să îi conferi un plus de rafinament. Prin noptiera Christian poți resimți aerul timpurilor clasice și de toți admirate, datorită celor două nuanțe de maro și a detaliilor realizate manual. La designul sofisticat contribuie și materialul de fabricație, lemnul de stejar fiind renumit pentru prezența sa în casele burghezilor.

Dimensiuni: 510 x 350 x 820 milimetri

Material: Lemn de stejar și metal

Pantofar dublu Lolita

1,905lei

Pantofarul  Lolita are un design în linii simple, conferind o pată de lumină holului tău datorită albului strălucitor. Comoda asigură o bază funcțională și modernă pentru orice tip de design interior. Este prevăzută cu două sertare și patru uși glisante, în spatele cărora vei descoperi rafturi, potrivite pentru depozitrarea diverselor obiecte, dar și pentru încălțăminte.

Dimensiune: 1100 x 365 x 1140 milimetri

Material: Lemn de Tei + MDF

Dulap Arabesque 2 Usi

3,170lei

Dulapul Arabesque, realizat din lemn de tei și MDF, este ideal pentru dormitoarele de dimensiuni reduse, pentru că nu ocupă mult spațiu. Prin detaliile sculptate manual, piesa de mobilier va reuși să creeze un mic colțișor de rai, asemeni celor din basme.

Dimensiuni: 1120 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Dulap pentru Hol Benjamin

2,250lei

Dacă locuința îți este elegantă, la fel trebuie să se simtă și hainele tale. Depozitează-le într-un dulap sofisticat, al cărui durabilitate este conferită de materialele de fabricație: lemn de tei și MDF. Piesa de mobilier impresionează prin simplitatea ce îi este caracteristică stilului clasic, dar și prin accentul subtil de maro, ce completează puritatea albului dominant.

Dimensiuni: 800x435x1970 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Comoda Cross 6 sertare

5,100lei

Comoda Cross este perfectă pentru căsuțele care îmbracă deja haine minimaliste, cu accente moderne. Designul creează impresia de adâncime prin forma sertarelor și a liniilor în „X”. Lemnul de tei, alături de MDF, îi asigură rezistență în timp, iar nuanța de alb, deși sugerează puritatea, reușește să își impună un caracter dominant în aspectul final al camerei.

Dimensiuni: 1520 x 500 x 940 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Soldat Arabesque

2,220lei

Soldatul Arabesque se remarcă prin finețea detaliilor sculptate manual, putând fi integrat cu ușurință într-un dormitor în care tronează stilul modern, cu accente ușor clasice. Este prevăzut cu două sertare și o ușă, oferind suficient spațiu de depozitare. Piesa de mobilier este fabricată din lemn de tei și MDF, combinație ce asigură durabilitate și rezistență în timp.

Dimensiuni: 850 x 460 x 2000 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Dulap de hol Lawrence

2,200lei

Hainele tale merită un dulap elegant în care să fie așezate la loc de cinste. Durabilitatea este conferită de materialele de fabricație: lemn de tei și MDF. Piesa de mobilier impresionează prin simplitatea ce îi este caracteristică stilului clasic.

Dimensiuni: 800x435x1970 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Oglinda Arabesque

800lei

Niciodată nu sunt prea multe oglinzi în casă, încât să te poți admira din toate unghiurile. Fie că alegi să o amplasezi în dormitor, în baie sau pe hol, oglinda Charlene va oferi un plus de eleganță oricărei încăperi, datorită lemnului de tei din care a fost confecționată, dar și a detaliilor curbilinii realizate manual, ce atrag atenția încă din prima secundă.

Dimensiuni: 990 x 55 x 700 milimetri

Material: Lemn de tei

Pantofar Lolita

1,690lei

Eleganța vine din simplitate, din linii fine și funcționalitate. Pantofarul te întâmpină de fiecare dată când ajungi acasă. Este potrivit pentru depozitarea diverselor obiecte de care ai nevoie în hol sau chiar pentru papuci de casă pentru oaspeți. Este prevăzut cu un sertar și două uși glisante, cu rafturi în interior.

Dimensiuni: 845 x 360 x 1140 milimetri

Material: Lemn de Tei + MDF

Pat Arabesque

2,160lei2,600lei

Dormitorul este camera unde te relaxezi și odihnești după o zi obositoare, astfel că patul trebuie să îți asigure spațiul și confortul necesare. Modelul Arabesque îmbină utilul cu plăcutul, iar eleganța care îl definește te va face să te simți asemeni celor din familiile regale. Patul poate suporta o greutate destul de mare, date fiind materialele din care a fost confecționat: lemn de tei și MDF.

 

Material: Lemn de tei și MDF

Pantofar Bancuta Berenice

1,735lei

Pantofarul Berenice este ideal pentru a-ți primi invitații într-un mod elegant, deoarece poți depozita pantofii datorită celor două spații de depozitare și poți îmbunătăți aspectul încăperii, în același timp. Confecționat din lemn de tei și MDF și cu o combinație de nuanțe, alb pur și maro închis, casa ta va impresiona încă de la intrare.

Dimensiuni: 1140 x 400 x 510 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF