SALE PRODUCTS

Your Satisfaction defines our Success

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Out of stock

Masa Toaleta

1,730lei

Fiecare femeie trebuie să aibă colțișorul ei în care să se ocupe de partea de machiaj și îngrijire a tenului. Cu măsuța de toaletă X vei avea ocazia să te simți asemeni prințeselor pe care le-ai întâlnit și admirat în renumitele povești din copilărie. Îți poți „ascunde” secretele farmecului tău în sertarele și spațiile de depozitare cu care este prevăzută măsuța, iar la final poți admira rezultatul în oglindă. Lemnul de tei din care este fabricat produsul stă la baza rezistenței în timp.

Dimensiuni: 790x500x1420

Material: Lemn de tei

Masă Eugenie

2,340lei

Pentru că iubești sa iei masa in familie, ai nevoie de o masa asortată, cum este modelul Eugenie. Cu designul ce inspiră eleganță prin toți porii, va fi o plăcere să îți si savurezi cafeaua în fiecare zi. Piesa de mobilier este ușor de curățat și întreținut, fiind fabricată din lemn de tei și lemn de stejar.

Dimensiuni: 1800 x 900 x 780 milimetri

Material: Lemn de tei și lemn de stejar

Dulap pentru hol Elvira

1,972lei

Organizează eficient hainele de care ai nevoie mereu la îndemână. Dulapul cu două uși Elvira, ascunde o șină pentru umerașe unde poți agăța hainele de stradă pe care le porți într-un anumit sezon. În spatele ușii glisante din partea de jos găsești două rafturi pentru depozitare. Detaliile florale sunt traforate manual.

Dimensiuni: 800 x 435 x 1970 milimetri

Materiale:Lemn de Tei + MDF

Dulap de hol Lawrence

1,837lei

Hainele tale merită un dulap elegant în care să fie așezate la loc de cinste. Durabilitatea este conferită de materialele de fabricație: lemn de tei și MDF. Piesa de mobilier impresionează prin simplitatea ce îi este caracteristică stilului clasic.

Dimensiuni: 800x435x1970 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Pătuț de bebe Alexander

1,700lei

Primele luni de viață ale celui mic sunt deosebit de importante, micuțul având nevoie de multă grijă și atenție. Pătuțul Alexander are o construcție robustă și este confecționat din lemn de tei și MDF, materiale ce îi asigură rezistență și durabilitate, completate armonios de un design sofisticat. Poate fi comandat împreună cu o măsuță pentru înfășat, realizată tot din lemn de tei și MDF.

Dimensiuni: 1200 x 600 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

-20%

Canapea Estelle

4,450lei 3,560lei

Canapeaua Estelle este ideală pentru momentele în care vrei să te relaxezi ori să-ți savurezi cafeaua în liniște, simțindu-te asemeni unei prințese. Structura este din lemn de frasin, esență ce se descrie prin rezistență și eleganță.

Dimensiuni: 2110 x 700 x 1000 milimetri

Material: Lemn de frasin

Transport : Produsul vine ambalat într-un singur colet.

Birou Thomas

1,980lei

Cu o personalitate masculină, biroul Thomas este piesa care poate fi așezată în orice încăpere a locuinței, aducând un plus de eleganță. Fie că ai o cameră rezervată pentru birou sau bibliotecă, sau il așezi în living sau camera copilului, biroul va deveni imediat punctul de impact. Ușa ascunde rafturi, și împreună cu sertarul, pot fi folosite pentru organizarea documentelor.

Dimensiuni: 1650 x 800 x 780 milimetri

Material:Lemn de tei si MDF

Comoda Michael

1,048lei

Creează un punct principal de atracție în living cu comoda concept pentru televizor. Cu decorații sculptate manual și într-o culoare ușor de integrat, comoda va deveni rapid piesa ta preferată de mobilier. Cele două uși ascund spațiu de depozitare pentru diverse obiecte, iar rafturile sunt ideale pentru alte electronice care pot fi conectate la televizor.

Dimensiuni: 900 x 390 x 512 milimetri

Material: lemn de tei + MDF

Pantofar dublu Elisabeta

1,678lei

Ce frumos este să ajungi acasă și o vază cu flori proaspete să te întâmpine pe pantofarul Elisabeta! Pantofarul este decorat cu detalii sculpate manual, ce conferă elaganță atât piesei, cât și holului tău. Este prevăzut cu două sertare și patru uși glisante, în spatele cărora descoperi rafturi, ce pot fi folosite pentru pantofi sau depozitarea altor accesorii.

Dimensiun: 1100 x 365 x 1140 milimetri

Material: Lemn de tei + MDF

Pat Rosa

1,804lei2,190lei

Dormitorul este camera în care ne relaxăm și ne odihnim, așa că ai nevoie de un pat rezistent, cum este modelul Rosa. Structura este durabilă datorită MDF-ului și lemnului de tei. Aspectul elegant este conferit de nuanța perfectă de alb.

Material:Lemn de tei + MDF

Noptiera Josephine

1,500lei

Un dormitor simplu, cu accente clasice de eleganță, merită să aibă designul completat de o noptieră creată după același portativ. În spațiul de depozitare poți așeza cărțile preferate, iar în sertar lucrurile pe care vrei să le ai la îndemână mereu. Cu siguranță vei îndrăgi această piesă de mobilier, așa că am fabricat-o din lemn de tei și MDF, pentru a face față trecerii timpului.

Dimensiuni: 590 x 460 x 710 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF