Oops...
Slider with alias homepage 06 not found.

New Lamp Design

From $85

 The natural bright daylight technology also reduces eyestrain and glare and also
allows for truer color matching.

shop now !

Living Room

From $49

Your living room is where you share the story of who you are.
So our living room furniture helps you do that

shop now !

Big Sofa

From $195

Chic and streamlined, it’s just enough furniture to complete your space.
Curved back cushion and lumbar pillow blend style and comfort.

shop now !

Top Products

Your home is about so much more than the walls that surround you; it’s about what is inside. Your family. Your friends. Your cat that cuddles with you.
And your furniture, of course.

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

COMODA Michael

2,670lei

Dulapul Michael te va ajuta să gătești cu eleganță și stil, designul său inspirându-te pentru farfurii asemeni marilor chefi bucătari. El vine echipat cu trei sertare și trei dulapuri generoase din punctul de vedere al capacității de depozitare. Realizat din lemn de tei și MDF, cu detalii sculptate manual, obiectul de mobilier va conferi un aer boem bucătăriei tale.

Dimensiuni: 1710 x 450 x 950 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Out of stock

Vitrina Irene

2,052lei

Vitrina cu o ușă este alegerea perfectă pentru a pune în evidență setul tău de farfurii preferat, dar poate fi folosită și pentru pahare elegante. Dacă alegi să o așezi în living, poate deveni bibliotecă pentru exemplarele tale clasice. Realizată în simfonia liniilor franceze, vitrina se potrivește cu alte elemente în această linie sau poți încerca o combinație cu elemente moderne.

Dimensiuni: 750 x 400 x 2100 milimetri

Material: lemn de tei + MDF

 

 

Pantofar Desiree

1,700lei

Pantofarul Desiree exprimă eleganță și funcționalitate în același timp. Lemn de tei și MDF, alb și maro sunt cuvintele-cheie care descriu cel mai bine durabilitatea produsului, dar și designul deosebit, realizat în linii drepte, cu accente clasice. Confortul pe care îl asigură acest model de comodă este dat și de cele șase spații de depozitare.

Dimensiuni: 1150 x 360 x 1150 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Pantofar bancuta Benjamin

1,443lei

Pantofarul Benjamin este ideal pentru holul tău, deoarece îți poți depozita pantofii în cele două spații de depozitare, dar poți și să conferi un aspect elegant încăperii. Confecționat din lemn de tei și MDF și vopsit într-o nuanță de alb imaculat și cu accente de maro închis, casa ta va impresiona încă de la intrare.

Dimensiuni: 1140x400x510  milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Out of stock

Cuier Leopold

320lei

Casa ta poate inspira bun gust și rafinament încă de la intrare, prin intermediul cuierului Leopold. Este un obiect de mobilier versatil prin nuanța de alb, cu un aspect modern datorită detaliilor atent lucrate și funcțional prin cele nouă agățători și a raftului pe care mai poți așeza câteva lucruri. Trece testul timpului datorită combinației de MDF și lemn de tei, materiale rezistente, ușor de curățat și întreținut.

Dimensiuni: 860 x 200 x 400 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF