Oops...
Slider with alias homepage 06 not found.

New Lamp Design

From $85

 The natural bright daylight technology also reduces eyestrain and glare and also
allows for truer color matching.

shop now !

Living Room

From $49

Your living room is where you share the story of who you are.
So our living room furniture helps you do that

shop now !

Big Sofa

From $195

Chic and streamlined, it’s just enough furniture to complete your space.
Curved back cushion and lumbar pillow blend style and comfort.

shop now !

Top Products

Your home is about so much more than the walls that surround you; it’s about what is inside. Your family. Your friends. Your cat that cuddles with you.
And your furniture, of course.

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

-30%

Oglinda Anne

650lei 455lei

Oglinda Anne, fabricată din lemn de tei, îmbină perfect nuanțele de alb și maro deschis, care alături de detaliile sculptate manuale, te va face să te simți precum o prințesă atunci când îți vei face ritualurile de frumusețe. Datorită aerului călduros, produsul poate fi poziționat în orice încăpere a casei.

Dimensiuni: 1110 x 70 x 780 milimetri

Material: Lemn de tei

Comodă Ofelia

1,360lei

Comoda Ofelia este perfectă pentru persoanele care își doresc să își aștearnă toate lucrurile dragi în același loc. Cu detalii curbilinii făcute manual, două dulapuri și două sertare pentru depozitare, produsul poate fi piesa de rezistență din întreg decorul.

Dimensiuni: 1600 x 400 x 550 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Vitrină Melinda

2,290lei

Când amenajezi zona de dining sau livingul, nu uita să adaugi o vitrină elegantă, inspirată de casele boierești. Încăperea va căpăta un aer rafinat, cu linii simple, dar elegenate, fiind o alegere inspirată pentru a crea o ambianță caldă. Vitrina este potrivită pentru a expune diverse vase decorative, iar în cele trei sertare poți depozita diverse accesorii pentru dining.

Dimensiuni:700 x 400 x 2000 milimetri

Material:Lemn de Tei + MDF + Stejar

Out of stock-40%

Comoda Alberta

2,320lei 1,392lei

Conferă-i livingului tău un aer diferit cu un element de mobilier care iese din tipare. Comoda TV, confecționată din lemn de stejar, cu model de tip patchwork, în nuanțe de maro, se potrivește perfect cu alte piese de mobilier din living, într-un stil de amenajare modern. Cele două uși ascund un loc de depozitare generos, iar cele două raftrui pot fi folosite pentru alte sisteme care se conectează la televizor. Lemnul folosit îi conferă comodei o viață durabilă.

Dimensiuni: 1600 x 450 x 470 milimetri

Material: lemn de stejar + metal

-30%

Vitrina Aphrodite

2,716lei 1,901lei

În zona de dining sau în living, vitrina din stejar se potrivește perfect cu alte elemente de mobilier din același lemn sau o puteți combina în diverse stiluri de amenajare. Realizată în linii clasice, vitrina este potrivită pentru servicii de masă sau servicii de cafea, iar sertarele pot fi folosite pentru tacâmuri sau alte accesorii necesare la servirea mesei. Detaliile decorative realizate manual îi conferă vitrinei eleganță, iar materialul o face rezistentă în timp.

Dimensiuni: 700 x400 x 2000 milimetri

Material: lemn de stejar