Oops...
Slider with alias homepage 06 not found.

New Lamp Design

From $85

 The natural bright daylight technology also reduces eyestrain and glare and also
allows for truer color matching.

shop now !

Living Room

From $49

Your living room is where you share the story of who you are.
So our living room furniture helps you do that

shop now !

Big Sofa

From $195

Chic and streamlined, it’s just enough furniture to complete your space.
Curved back cushion and lumbar pillow blend style and comfort.

shop now !

Top Products

Your home is about so much more than the walls that surround you; it’s about what is inside. Your family. Your friends. Your cat that cuddles with you.
And your furniture, of course.

Dulap Arabesque 4 Usi

6,000lei

Dulapul Arabesque poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Comoda Arabesque

3,200lei

Comoda Arabesque te va ajuta să gătești cu eleganță și stil, designul său inspirându-te pentru farfurii asemeni marilor chefi bucătari. El vine echipat cu trei sertare și trei dulapuri generoase din punctul de vedere al capacității de depozitare. Realizat din lemn de tei și MDF, cu detalii sculptate manual, obiectul de mobilier va conferi un aer boem bucătăriei tale.

Dimensiuni: 1710 x 450 x 950 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Masă Charton

2,200lei3,240lei

Masa Charton este perfectă pentru iubitorii stilului vintage, principalul motiv fiind aspectul conferit de picioarele din metal, dar și al designului blatului, confecționat din lemn de stejar. Capacitatea sa este de maximum 4 persoane.

Dimensiuni:1800 x 900 x 780 milimetri

Material: Lemn de stejar și metal

Măsuță Theodora

1,360lei

Designul unei camere poate fi îmbunătățit considerabil cu ajutorul măsuței Theodora. O poți amplasa într-un colț și accesoriza cu vaze cu flori sau poze de familie. Fiind confecționată din materiale rezistente, te vei bucura de ea pentru mult timp. Nuanța de maro stejar este perfectă pentru asocierea cu verdele naturii.

Dimensiuni:  470x600x760 milimetri

Material: Lemn de stejar

Out of stock

Cuier Leopold

320lei

Casa ta poate inspira bun gust și rafinament încă de la intrare, prin intermediul cuierului Leopold. Este un obiect de mobilier versatil prin nuanța de alb, cu un aspect modern datorită detaliilor atent lucrate și funcțional prin cele nouă agățători și a raftului pe care mai poți așeza câteva lucruri. Trece testul timpului datorită combinației de MDF și lemn de tei, materiale rezistente, ușor de curățat și întreținut.

Dimensiuni: 860 x 200 x 400 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Cuier Arabesque

340lei

Creează-i casei tale un design impresionant încă de la intrare și pune-ți hainele într-un cuier cu stil, așa cum este modelul Arabesque. Lemnul de tei și MDF-ul certifică faptul că este un produs rezistent.

Dimensiuni: 300 x 70 x 1000 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF