Oops...
Slider with alias homepage 06 not found.

New Lamp Design

From $85

 The natural bright daylight technology also reduces eyestrain and glare and also
allows for truer color matching.

shop now !

Living Room

From $49

Your living room is where you share the story of who you are.
So our living room furniture helps you do that

shop now !

Big Sofa

From $195

Chic and streamlined, it’s just enough furniture to complete your space.
Curved back cushion and lumbar pillow blend style and comfort.

shop now !

Top Products

Your home is about so much more than the walls that surround you; it’s about what is inside. Your family. Your friends. Your cat that cuddles with you.
And your furniture, of course.

Dulap Alfred

5,000lei

Dulapul Alfred poate conferi eleganță camerei tale prin simpla-i prezență. Cu un design sofisticat, cu elemente realizate manual și într-o nuanță de alb, piesa de mobilier aduce aminte de vremurile clasice, cu prinți și prințese. Combinația de lemn de tei și MDF îi conferă șifonierului un nivel ridicat de rezistență în timp.

Dimensiuni: 2100 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Vitrina Augusta

1,874lei

Vitrina Augusta, deși are dimensiuni mai reduse, are un aer impunător în orice colțișor ai amplasa-o. La acest lucru contribuie materialele de fabricație (lemn de tei și MDF) și nuanța de alb, mereu elegantă și sofisticată. În partea de sus îți poți așeza lucrurile ce au valoare sentimentală pentru tine și pe care vrei să le ai mereu în aria ta vizuală, partea de jos fiind destinată depozitării.

Dimensiuni: 690 x 410 x 2100 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF

Transport : Produsul vine ambalat în două colete.

-20%

Fotoliu Adam

2,090lei 1,672lei

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se simțeau cei din familia regală atunci când stăteau la masă, acum poți afla cu ajutorul fotoliului Adam. Cu o structură durabilă, făcută din lemn de frasin, care impresionează printr-un design elegant, și cu o pernă rezistentă, din stofă, piesa de mobilier îndeplinește atât rolul estetic, cât și pe cel funcțional.

Dimensiuni: 750 x 700 x 100 milimetri

Material: Lemn de frasin

Transport : Produsul vine ambalat într-un singur colet.

 

Lada Pat Loretta

1,090lei

Așezată în dormitor, lada de pat Loretta are atât rol practic, cât și estetic. Poate fi integrată cu ușurință într-un concept de amenajare mai larg și va deveni piesa de atracție. Bancheta ascunde un loc de depozitare spațios pentru diverse accesorii. Este foarte utilă pentru a te încălța si imbraca mai ușor.

Dimensiuni: 1400 x 430 x 450 milimetri

Material:Lemn de tei si MDF

Comoda Joseph

2,100lei

Linia elegantă a unei case se observă încă de la intrare. Deși are un design simplu, realizat în stilul clasic al liniilor drepte, comoda  Joseph își îndeplinește rolul funcțional prin spațiile de depozitare și sertarele cu care este prevăzută. Obiectele tale dragi își vor ocupa locul pentru mult timp, deoarece produsul este realizat din PAL furniruit stejar și lemn de stejar.

Dimensiuni: 1100 x 500 x 710 milimetri

Material: PAL furniruit stejar și lemn de stejar

Dulap Peter

2,640lei

Dulapul Peter, realizat din lemn de tei și MDF, este ideal pentru dormitoarele de dimensiuni reduse, pentru că nu ocupă mult spațiu. Prin detaliile sculptate manual, piesa de mobilier va reuși să creeze un mic colțișor de rai, asemeni celor din basme.

Dimensiuni: 1120 x 610 x 2110 milimetri

Material: Lemn de tei și MDF