Introducere

Utilizarea site-ului www.baroqve.com implică acceptarea termenilor și condițiilor. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. De asemenea, www.baroqve.com își rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Accesând pagina Termeni și condiții puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

 1. Noțiuni generale
 • Informațiile, respectiv imaginile/pozele produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site din punct de vedere al culorii sau nuanței.
 • Promoțiile/ofertele prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil. Promoțiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regulă menționate. În cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.
 • Promoțiile afișate pe site pot fi diferite față de cele din magazinele fizice.
 • Prezența produselor pe site NU garantează existența lor în stoc. Consultanții noștri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs în parte.
 • SC ROMUS Trading & Development SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site, fără nicio anunțare prealabilă.

 

 1. Conținut
 2. Tot conținutul, incluzând dar nelimitându-se la imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuală a www.baroqve.com sau al unor parteneri.
 3. Folosirea fără acordul www.baroqve.com oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.baroqve.com numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru orice reclamații referitoare la drepturile de autor și folosirea incorectă a informațiilor vă rugăm să ne contactați la: office@……………com.
 4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile de mai sus.

 

III. Politica de vânzare online

 • ROMUS Trading & Development SRL poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de către acesta, într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.
 • Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul serviciului online sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • SC ROMUS Trading & Development SRL poate limita capacitatea de achiziționare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienți.
 • Întrucât unele produse de pe site pot fi afişate din eroare sau cu un preţ ce poate fi considerat în mod evident derizoriu, SC ROMUS TRADING & DEVELOPMENT SRL are dreptul să anuleze eventuale comenzi lansate cu privire la acele produse, obligându-se să restituie Clientului, după caz, orice sume plătite până la acel moment, cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea Comenzilor anulate.
 • Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. SC ROMUS Trading & Development SRL își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor/serviciilor fără o înștiințare prealabilă.
 • Tarifele afișate pe site tăiate de o linie semnifică prețul de listă, iar prețul netăiat este prețul pe care trebuie să îl plătească Clientul pentru achiziționarea produsului/serviciului, în cazul în care sunt produse în promoție. Astfel, se evidențiază promoția pe fiecare produs, prezentând prețul inițial (tăiat), respectiv prețul de promoție (de plată).
 • Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON, folosind informațiile furnizate de Client în formularul destinat. SC ROMUS Trading & Development SRL nu răspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de Client pentru factură.
 • La livrare, produsul (produsele) va fi însoțit de următoarele documente: factură fiscală, certificat de garanție, certificat de conformitate, schițe de montaj.
 • În cazul plăților online, SC ROMUS Trading & Development nu este/nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai clientul.
 • În cazul în care Clientul întârzie din vina sa plata Bunurilor, termenul de livrare asumat de SC ROMUS Trading & Development SRL se decalează cu numărul de zile până la efectuarea plății.

 

IV.Comenzi online

 1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
 2. Prin finalizarea comenziim, Clientul consimte că toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.
 3. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte că SC ROMUS Trading & Development SRL poate să îl contacteze, în următoarele scopuri/situații:
 4. Neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a tranzacției, în cazul plății cu card bancar.
 5. Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de SC ROMUS Trading & Development, în cazul plății cu card bancar.
 6. Validarea disponibilității produselor și a cantităților achiziționate de Client.
 7. Validarea de către Client a contravalorii comenzii efectuate și incluzând în funcție de situație și alte servicii cu valoare adăugată (exemplu: transport).
 8. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
 9. Sc ROMUS Trading & Development SRL poate denunța automat comanda efectuată de către Client, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:
 10. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a tranzacției, în cazul plății online.
 11. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri, în cazul plății online.
 12. datele furnizate de către Client pe site sunt incomplete sau incorecte.
 13. activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natură.
 14. fără nicio justificare.
 15. Clientul poate renunța la o comandă efectuată, atunci când este contactat conform c).
 16. o comandă confirmată de către client și de către SC ROMUS Trading & Development SRL devine Contract la Distanță, cf. O.G. 130/2000 art. 2.